Fogszabályozás

Az összevissza álló fogak nem csak esztétikailag jelentenek hátrányt, de az ilyen fogsort igen nehéz tisztán tartani. Sok esetben a kuszán nőtt, torlódott fogakat képtelenség teljes higiéniával tisztán tartani, ezért a fogszabályzó viselése előtt, illetve alatt bizalommal fordulhat dentálhigiénikusunkhoz, aki segíti Önt a megfelelő szájápolási szokások kialakításában.

Fontos az időben elvégzett fogszabályozás. Erre a legmegfelelőbb életkor a 12-18 év közötti szakasz, de a mai technika maximálisan lehetővé teszi az idősebb korban elvégezhető, kiváló eredményt hozó fogszabályozást. Fogszakorvosunk bármely fogazati rendellenességre megtalálja a legmegfelelőbb kezelési módot.

A gyermekkori fogszabályozás általában kivehető fogszabályozó készülékekkel történik. Ennek típusát a fogorvos, de a színét természetesen a fogszabályozás beavatkozását kérő páciens választhatja ki.

Felnőttkorban már rögzített készülékkel történik a fogszabályozás művelete. A fogszabályozó készülék lehet porcelán, fém,illetve zafír.


Fogszabályozó szakorvosunk ingyenes konzultáció keretében ad felvilágosítást.

A fogszabályzó készülék kiválasztását egy kezelési terv előzi meg, mely alapján egy pontos árkalkuláció készül.

A készülékre részletfizetési lehetőség van!

Várjuk szeretettel!